Voor deze opmerkelijke transfersom laat KRC Genk Cyriel Dessers vertrekken

Voor deze opmerkelijke transfersom laat KRC Genk Cyriel Dessers vertrekken
Zondag 06 februari 2022 - 21:45   I   door Redactie

KRC Genk nam het zondagavond op tegen Zulte Waregem. Met als uitgangspunt een quasi 'Mission Impossible' om alsnog de topvier te halen. Misschien dat het volgend jaar wel lukt met een nieuwe spits.

Want het lijkt een uitgemaakte zaak dat Paul Onuachu komende zomer zal vertrekken. En wie weet kan Cyriel Dessers wel zijn opvolger worden. Terwijl die in het vorige tussenseizoen nog naar de uitgang geduwd werd met een uitleenbeurt aan Feyenoord.

Maar zonder de ogenschijnlijk oneerlijke concurrentie met een topschutter als Onuachu maakt hij in 2022-2023 misschien wél kans om door te breken. Tenzij... Feyenoord hem definitief aantrekt met de aankoopclausule die bij het huurcontract zit.

"Als Feyenoord de optie van Cyriel Dessers niet licht, dan is hij hier volgend seizoen opnieuw meer dan welkom", liet Head of Football Dimitri De Condé al vallen. Alleen bedraagt die som maar... vier miljoen euro. Voor een club als Feyenoord valt dat héél goed mee.

Mispakt?

De vraag is of De Condé en co. zich mispakt hebben of dat ze bewust die som niet hoog gelegd hebben in de hoop hem voorgoed kwijt te zijn. Dat zullen we wellicht nooit weten, maar de kans dat KRC Genk Dessers - waar ze in Rotterdam heel tevreden over zijn - kwijt is wordt zo wel heel groot.

Poll: Denk je dat Feyenoord de optie zal lichten?

TAGS  I  KRC Genk  I  Feyenoord

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024