Voorzitter Paul Gheysens woest: Dubbele mokerslag voor Antwerp in titelstrijd

Voorzitter Paul Gheysens woest: Dubbele mokerslag voor Antwerp in titelstrijd
Maandag 07 februari 2022 - 15:15   I   door Redactie

Het was een slecht weekend voor Antwerp. Er was uiteraard het pijnlijke, want vrij kansloze verlies thuis tegen Union, maar daar kwamen nog twee opdoffers bij.

De eerste viel al meteen na de match tegen Union te noteren. Want Brian Priske moest in het begin van de tweede helft Björn Engels van het veld halen. Nog maar eens een blessure en deze keer zou het ook serieus zijn. Er wordt immers gevreesd voor een grote spierscheur.

"Ik denk dat we ervan moeten uitgaan dat we Björn minstens enkele weken kwijt zijn”, aldus een sombere Brian Priske in Het Laatste Nieuws. En die sombere blik was niet onterecht, want de Antwerpse defensie zonder of met Engels is een wereld van verschil.

Het was ook pas na zijn uitvallen dat Union de thuisploeg in het verlies kon duwen. Dat belooft weinig goeds voor de komende wedstrijden en net nu voorzitter Paul Gheysens zo scherp staat. Overigens is de preses ook niet te spreken over de Antwerp-fans.

Achter gesloten deuren

Want het ziet ernaar uit dat de vele voorwerpen die Union-spits Undav naar het hoofd geslingerd kreeg na zijn tweede doelpunt niet zonder gevolgen zullen blijven. Een wedstrijd achter gesloten deuren zit er volgens insiders dik in.

Dat heeft natuurlijk veel te maken met de voorgeschiedenis van Antwerp, waar de fans in bepaalde vakken al langer voor problemen zorgen. En er zijn natuurlijk de precedenten van Standard en Beerschot die na incidenten met de fans matchen achter gesloten deuren moesten spelen.

Vloeken

De kans is dus reëel dat ook Antwerp op die manier gestraft zal worden en ook dat is een zware streep door de rekening nu in de competitie money time is aangebroken. Je zou als voorzitter voor minder beginnen vloeken.

Poll: Denk je dat dit Antwerp punten zal kosten?

TAGS  I  Antwerp  I  Union

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023