'Deal van 50 miljoen euro komt eraan: Youri Tielemans weg bij Leicester City'

'Deal van 50 miljoen euro komt eraan: Youri Tielemans weg bij Leicester City'
Woensdag 09 februari 2022 - 14:00   I   door Redactie

Eén van de Rode Duivels met het grootste potentieel blijft nog altijd Youri Tielemans. Dat bewijst hij voortdurend bij Leicester City, maar vanaf volgend seizoen zal dat elders zijn.

De lijst van clubs die al genoemd zijn als mogelijke nieuwe werkgever is ondertussen al zo lang dat het teveel ruimte zou kosten om ze hier allemaal neer te pennen. Recent nog Juventus. Dat doet er echter niet meer toe als het klopt wat The Daily Star schrijft. 

Want de Engelse krant stelt dat Manchester United wellicht de nieuwe club van Tielemans zal worden. Los van de nieuwe trainer die zal komen, wil de Engelse topclub versterking op het middenveld. Onze landgenoot zou de voorkeur krijgen op Kalvin Philipps (Leeds) en Declan Rice (West Ham United).

En dat mag best iets kosten. Er is sprake van een transfersom van zo'n 40 miljoen pond, wat neerkomt op een kleine 50 miljoen euro. Niet eens zo gek veel in Engeland. Tielemans zelf zou de overgang overigens best zien zitten, zolang hij komend seizoen maar Champions League kan spelen.

Poll: Vind jij Manchester United een goede club voor Youri Tielemans?

TAGS  I  Leicester  I  Liverpool  I  Tottenham  I  Manchester United  I  Rode Duivels  I  Juventus  I  Leeds  I  West Ham United

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022