Genk-sterkhouder haalt ex-coach John van den Brom plots zwaar onderuit

Genk-sterkhouder haalt ex-coach John van den Brom plots zwaar onderuit
Donderdag 10 februari 2022 - 10:00   I   door Redactie

John van den Brom mocht een tweetal maanden geleden opkrassen bij KRC Genk. De tegenvallende resultaten deden hem de das om. Paul Onuachu heeft respect voor hem, maar ziet toch een groot verschil met Bernd Storck.

De Gouden Schoen vindt wel dat de spelers het zelf ook beter moeten doen. "Ik denk dat we soms ook slimmer moeten zijn. We moeten leren om het spel om te draaien als het zich tegen ons keert. We moeten dan de tijd nemen om even op adem te komen en na te denken", zei hij bij Het Nieuwsblad.

"We moeten meer focussen op wat we doen", aldus de Nigeriaanse spits. "Volgens mij is dat ons grootste probleem. Met de nieuwe coach staan we gelukkig tactisch sterker. We weten beter hoe we een bepaalde tegenstander moeten aanpakken."

"Bij Storck moeten we voortdurend in beweging zijn. Ik denk dat we dat aspect van het spel soms nodig hebben. Van Bernd moet ik meer in de bal komen en meer lopen zonder bal. John zei dat ik gewoon moest zorgen dat ik in de box was", eindigde hij scherp voor zijn ex-coach.

Poll: Is Bernd Storck een betere coach dan John van den Brom?

TAGS  I  KRC Genk

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024