'Verrassing van formaat: Noa Lang blijft mogelijk toch bij Club Brugge'

'Verrassing van formaat: Noa Lang blijft mogelijk toch bij Club Brugge'
Vrijdag 11 februari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Bijna iedereen is er zeker van dat Noa Lang komend seizoen in een andere competitie speelt. De Nederlander gaf zelf al aan dat hij vermoedelijk bezig is aan zijn laatste seizoen bij Club, maar wat als de aanbiedingen van topclubs achterwege blijven?

Volgens Engelse media is Leeds United de meest concrete club. Zij zien een overstap van Lang wel zitten, maar de vraag is of Lang dat zelf wel ziet zitten. Leeds vecht immers tegen de degradatie. Momenteel staan ze vijftiende, op zes punten van degradatie.

De Nederlander heeft bij Club Brugge al serieus kunnen proeven van Champions League-voetbal en dat zal hij ongetwijfeld niet zomaar willen opgeven. Arsenal en Liverpool houden hem ook in het oog, maar concreet is die interesse nog niet.

En wat dan met de clubs uit de andere topcompetities? Vooral Milan had verregaande interesse voor Lang, maar zij richten hun pijlen naar verluidt volledig op Charles De Ketelaere. Hij zou wel wat meer kosten dan Lang, maar hij is nog maar 20 jaar én veroorzaakt geen problemen in tegenstelling tot Lang.

Poll: Denk jij dat Noa Lang Club zou verlaten voor een club als Leeds United?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leeds United  I  Arsenal  I  Liverpool  I  Milan

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024