Club Brugge kan geluk niet op na jawoord van sterkhouder om terug te keren

Club Brugge kan geluk niet op na jawoord van sterkhouder om terug te keren
Vrijdag 11 februari 2022 - 16:30   I   door Redactie

Zelfs al is de Armeen Sargis Adamyan erbij gekomen, feit is dat Club Brugge op zoek blijft naar een scorende spits voor volgend seizoen. Aan die zoektocht zou nu een einde kunnen komen.

Het is geweten dat  Club Brugge die witte merel eigenlijk al in huis heeft, want met huurling Loïs Openda loopt bij Vitesse een aanvaller rond die furore maakt in de Eredivisie. Alleen zat blauw-zwart met één serieus probleem.

Namelijk dat de Belgische belofteninternational niet tuk was op een terugkeer naar zijn moederclub. Hij verweet de Bruggelingen te weinig vertrouwen en kansen gekregen te hebben en dat lag hem nog zwaar op de maag.

Maar ondertussen is Openda aan het bijdraaien. Bij Omroep Gelderland maakt de goalgetter duidelijk dat dit seizoen zijn tweede en laatste jaar is bij Vitesse en dat hij toe is aan een club waar hij een niveau hoger kan spelen.

Contract

Maar waar hij tot voor kort altijd vermeldde dat een comeback bij Club Brugge wat hem betreft geen optie was, klonk het nu volledig anders: "Alles ligt open. Het zou kunnen dat ik terugkeer naar mijn werkgever. Daar heb ik immers nog een doorlopend contract."

(Lees verder onder de afbeelding)

En dat klinkt Club Brugge als muziek in de oren, want een speler terughalen die zelf liever niet terugkeert is altijd een groot risico. Al houdt Openda wel nog altijd een slag om de arm. "Er zijn verschillende mogelijkheden waar ik nu nog niet direct mee bezig ben."

Later

"Ik weet ook niet wat er allemaal speelt rond mijn persoon. Dat komt later wel. Het kan dus ook een andere ploeg worden dan Club." Wordt sowieso vervolgd aan het einde van het seizoen.

Poll: Zie jij Openda graag terugkeren naar Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vitesse

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024