Anderlecht beging enorme blunder: "Heel straf dat ze hem lieten gaan"

Anderlecht beging enorme blunder:
Zaterdag 12 februari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Bij de Belgische topclubs lopen heel wat talenten rond. Velen onder hen verwachten dan snel een kans te krijgen bij de A-kern en die kwam er voor Nayel Mehssatou niet. KV Kortrijk plukte hem in de winter weg bij Anderlecht.

"We kennen hem al even. We hadden hem al een tijdje op de radar en zijn hem altijd blijven volgen. Die jongen wou dan weg bij Anderlecht, omdat hij er niet meteen speelkansen in het verschiet zag liggen", zei CEO Matthias Leterme aan Radio Djamel.

"Hij zocht een club waar dat wél kon, en we zijn dan in gesprek gegaan met hem", aldus Leterme. "De coach had ook een gesprek met hem en we zijn héél tevreden dat we hem hebben kunnen strikken. Ik kreeg ook veel berichten van mensen uit het voetbal die het straf vonden dat we hem konden halen."

Bij Anderlecht hadden ze het wel anders ingepland. Volgend seizoen zou hij naar verluidt deel gaan uitmaken van de A-kern. Als doublure weliswaar. De 19-jarige vleugelverdediger zag het echter anders en koos voor een avontuur bij Kortrijk.

Poll: Vreemd dat Anderlecht hem liet gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024