'Leegloop dreigt: Déze sterkhouders mogen hun valiezen pakken bij Anderlecht'

'Leegloop dreigt: Déze sterkhouders mogen hun valiezen pakken bij Anderlecht'
Donderdag 17 februari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht doet het dit seizoen behoorlijk goed in de competitie. Vooral voor de winterstop zetten ze een mooie reeks neer. Paars-wit staat momenteel vierde in het klassement.

In het begin van het seizoen roteerde Vincent Kompany er nog op los, maar toen hij zijn type-elftal gevonden had, begon het ook meer en meer te draaien. De vraag is of er volgend seizoen nog veel spelers van zijn basisploeg zullen overblijven. Dat valt te betwijfelen.

Zo vertrekken Joshua Zirkzee en Christian Kouamé terug naar respectievelijk Bayern München en Fiorentina. Al zou Anderlecht Zirkzee graag definitief willen overnemen. Bayern zou echter geen genoegen nemen met een transfersom onder de 8 miljoen euro. Een onhaalbare zaak voor paars-wit.

Daarnaast keert Lisandro Magallán terug naar Ajax. Ook hij werd verhuurd aan Anderlecht. Yari Verschaeren is ook één van de sterkhouders bij Anderlecht en lijkt stilaan klaar voor een stap hogerop. Of ze hem al willen laten gaan, is twijfelachtig.

Kassa

Dan is er ook nog Michael Murillo. Hij flirtte in de wintermercato al met Spartak Moskou, maar Anderlecht was niet bereid om mee te werken aan een transfer. Volgens La Dernière Heure mag Murillo de club in de zomer wél verlaten. Zijn marktwaarde wordt geschat op 4 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat Murillo volgend seizoen nog bij Anderlecht speelt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Spartak Moskou  I  Bayern München  I  Fiorentina  I  Ajax

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024