'Club Brugge houdt zich niet in en laat Charles De Ketelaere opschrikken'

'Club Brugge houdt zich niet in en laat Charles De Ketelaere opschrikken'
Donderdag 17 februari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere lijkt klaar voor een stap hogerop. Leicester City en Milan zijn de meeste concrete clubs, maar zowat alle Europese topclubs hebben het Brugse goudhaantje in het vizier.

Dat betekent dat Club Brugge zich mag klaarhouden voor de absolute jackpot. Voor de wintermercato plakte blauw-zwart nog het prijskaartje van 40 miljoen euro op het hoofd van De Ketelaere. "Een afschrikmanoeuvre", dachten velen toen. Niets blijkt minder waar.

Want Het Nieuwsblad komt nu met nieuwe informatie op de proppen. Ze zouden minstens 35 miljoen euro voor de 20-jarige aanvaller. Met heel wat clubs in de running zou dat bedrag nóg kunnen oplopen. Zo zou zijn transfer de duurste uitgaande transfer ooit worden uit onze competitie.

Momenteel staat die nog op naam van Jonathan David. Hij trok in 2020 voor 27 miljoen euro van AA Gent naar Lille. De duurste uitgaande transfer van Club zelf is die van Wesley naar Aston Villa. Zij betaalden 25 miljoen euro voor de Braziliaanse spits. De Ketelaere hoopt alvast dat de transfersom de topclubs niet zal afschrikken.

Poll: Hoeveel denk je dat Club Brugge voor Charles De Ketelaere zal krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leicester City  I  Milan  I  AA Gent  I  Lille  I  Aston Villa

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024