'Miljoenenverlies dreigt voor Club Brugge: Zomeraankoop start gesprekken op'

'Miljoenenverlies dreigt voor Club Brugge: Zomeraankoop start gesprekken op'
Dinsdag 22 februari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Afgelopen zomer haalde Club Brugge heel wat spelers binnen, maar niet elke speler kon overtuigen. Een deel van die zomertransfers werden ondertussen ook al doorgestuurd. Denk maar aan onder andere Kamal Sowah en Wesley Moraes.

En daar zal volgens Het Nieuwsblad snel nog een naam aan toegevoegd kunnen worden. Owen Otasowie speelde nog geen minuut in het shirt van Club Brugge. Hij heeft het moeilijk om zich lichamelijk en mentaal aan te passen aan België en zou de club mogen verlaten.

Liefst zo snel mogelijk lijkt het wel, want hij heeft de toestemming gekregen om te onderhandelen met ploegen uit de MLS. Daar is de transfermarkt nog open tot mei. Er zouden al gesprekken lopen met enkele Noord-Amerikaanse ploegen.

Blauw-zwart plukte hem afgelopen zomer voor vier miljoen euro weg bij het Engelse Wolverhampton. Ondertussen is zijn marktwaarde gedaald naar anderhalf miljoen euro. Club zal serieus winst maken op transfers van Lang en De Ketelaere, maar met Otasowie lijken ze de bal toch volledig misgeslagen te hebben.

Poll: Was Otasowie een miskoop van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Wolverhampton

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024