Romelu Lukaku is ten einde raad bij Chelsea na historisch dieptepunt

Romelu Lukaku is ten einde raad bij Chelsea na historisch dieptepunt
Dinsdag 22 februari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku beleeft een drama van een seizoen bij Chelsea. Zowel op het veld als naast het veld kwam hij al meermaals ter discussie en dat heeft duidelijk een impact op de Rode Duivel.

Zo speelde hij afgelopen weekend tegen Crystal Palace opnieuw een rampzalige wedstrijd. Hij verbrak er zelfs een record, maar daar zal hij allerminst tevreden mee zijn. Hij raakte de bal amper zeven keer in 90 minuten. De Blues wonnen de wedstrijd wel, maar daar had de Rode Duivel dus geen aandeel in.

"Dit is niet wat wij willen of wat Romelu zelf wil", zei Thomas Tuchel op zijn persbabbel van maandag. "We moeten hem beschermen, hij is onze speler. Het is niet het moment om grapjes te maken of te lachen met de situatie. Hij zat niet in de wedstrijd. Soms is dat het geval."

Hij zal zich toch dringend moeten herpakken, want dinsdag speelt Chelsea zijn Champions League-wedstrijd tegen Lille. Thomas Tuchel nam hem in bescherming. "Spits zijn bij een grote club als Chelsea is niet makkelijk", zei de Duitse coach nog.

Statistieken

Romelu Lukaku zal toch iets moeten verzinnen om zijn statistieken op te krikken. Bij Chelsea scoorde hij amper vijf keer in zeventien competitiewedstrijden. Hopelijk kan de Rode Duivel tegen Lille zijn vertrouwen weer een boost geven.

Poll: Zal Lukaku ooit nog potten breken bij Chelsea?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Crystal Palace  I  Lille

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022