'Genk-fans vrezen het ergste: Publiekslieveling spreekt zich uit over vertrek'

'Genk-fans vrezen het ergste: Publiekslieveling spreekt zich uit over vertrek'
Dinsdag 22 februari 2022 - 21:15   I   door Redactie

Bij KRC Genk loopt het dit seizoen niet zoals ze hadden gehoopt. Ze konden nochtans alle basisspelers aan boord houden, maar dat zal vermoedelijk geen twee seizoenen op rij lukken.

Zo trekt Gouden Schoen Paul Onuachu bijna zeker naar een Europese topcompetitie. Daarnaast zijn er twijfels rond Kristian Thorstvedt. Hij kwam in 2020 voor anderhalf miljoen euro over van het Noorse Viking FK. Sindsdien scoorde hij 15 keer in 76 wedstrijden bij Genk.

Hij is één van de smaakmakers in de Cegeka Arena, maar zijn contract loopt af in 2023. "Zoals de zaken er nu voor staan, praat ik er liever niet over", zei hij bij La Dernière Heure. "Mijn zaakwaarnemer en de club praten wel. Ik focus me gewoon op mijn prestatie en op Genk. En dan zien we wel..."

De Genk-fans zullen het niet graag zien gebeuren, maar zijn uitspraken doen toch vermoeden dat de onderhandelingen moeizaam verlopen. Ondertussen is zijn marktwaarde gestegen naar zes miljoen euro. Bij een verkoop zullen de Limburgers dus sowieso goed cashen.

Poll: Is Thorstvedt klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  KRC Genk  I  Viking FK

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024