'Anthony Vanden Borre laat opnieuw van zich horen en schiet Anderlecht te hulp'

'Anthony Vanden Borre laat opnieuw van zich horen en schiet Anderlecht te hulp'
Woensdag 23 februari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Hoe zou het nog zijn met Anthony Vanden Borre? De laatste keer dat we van hem hoorden was toen Roland Duchâtelet hem beschuldigde van matchfixing.

De gewezen Standard-voorzitter diende recent klacht in voor matchfixing in het seizoen 2013-2014. Die klacht van Duchâtelet was onder meer ook gericht tegen Vandenborre, die in die periode speler was bij Anderlecht.

De zakenman beweert dat op Anderlecht-KRC Genk op 11 mei 2014 door Vanden Borre aan Genk-spelers dure horloges uitgedeeld zijn met de bedoeling dat Genk zou verliezen. Maar die beschuldiging pikt VDB niet. Hij wil zijn naam en in één adem ook die van Anderlecht gezuiverd zien.

7 sur 7 meldt nu dat de Rode Duivel zelf een klacht heeft neergelegd tegen Duchâtelet wegens smaad en laster. "De beschuldiging van de heer Duchâtelet is duidelijk bedoeld om de carrière en het imago van de heer Vanden Borre te schaden", aldus zijn advocaat.

Steekspel

"Dit is onaanvaardbaar. Deze beschuldiging is vals, verstoken van alle waarheid en lasterlijk." Vandaar dus de tegenactie. Afwachting waar het gerecht zal uitkomen met dit steekspel.

Poll: Geloof jij dat Vanden Borre iets mispeuterd heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  Club Brugge

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024