'Anderlecht-fans schrikken op: Vincent Kompany start gesprekken op met Ajax'

'Anderlecht-fans schrikken op: Vincent Kompany start gesprekken op met Ajax'
Donderdag 24 februari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht lijkt helemaal klaar te zijn voor de strijd in de Champions' Play-offs. Het versloeg KRC Genk afgelopen weekend nog én hield daarbij ook nog eens de nul.

Het was al meer dan twee maanden geleden dat Genk niet tot scoren kwam. Niet toevallig was dat tegen AA Gent, ook een ploeg met een solide verdediging. Vincent Kompany kiest de jongste weken voor de 18-jarige Zeno Debast, maar dat betekent niet dat hij het vertrouwen verloren heeft in Ajax-huurling Lisandro Magallán.

De 28-jarige Argentijn keert in principe na het seizoen terug naar Amsterdam. Bij Ajax vragen ze vijf miljoen euro om hem definitief over te nemen. Volgens La Dernière Heure gaat Anderlecht snel rond de tafel zitten met Ajax om de transfersom te bespreken.

Vijf miljoen euro vinden ze namelijk te veel voor Magallán en de Argentijn heeft sowieso geen toekomst meer bij Ajax. Vincent Kompany zou hem heel graag definitief overnemen om zo de concurrentie aan te gaan met Wesley Hoedt, Zeno Debast en Hannes Delcroix. De meeste fans vinden de Argentijn nochtans te zwak voor Anderlecht.

Poll: Vreemd dat ze Magallán definitief willen kopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Ajax

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024