'Club Brugge gaat de strijd aan met Liverpool voor winger van 17 miljoen'

'Club Brugge gaat de strijd aan met Liverpool voor winger van 17 miljoen'
Donderdag 24 februari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze al volop bezig met volgend seizoen. Noa Lang en Charles De Ketelaere zullen de club vermoedelijk verlaten en dus moet er versterking komen.

Door de transfers van de twee goudhaantjes zullen ze ongetwijfeld serieus cashen bij Club. Naar verluidt hebben ze hun zinnen gezet op Jahkeele Marshall-Rutty. De 17-jarige Canadees komt momenteel uit voor Toronto FC, maar kwam al testen bij blauw-zwart.

Daar waren ze onder de indruk van het talent en dus hoopten ze hem komende zomer binnen te halen. De concurrentie is echter niet van de poes. Zo zouden ook Arsenal en Liverpool achter het Canadese toptalent zitten. Daarnaast is er nog een groot struikelblok.

Ondanks zijn marktwaarde van amper anderhalf miljoen euro zouden ze bij Toronto FC maar liefst zeventien miljoen euro willen voor Marshall-Rutty. Volgens TSN zouden ze bij Club serieus geschrokken zijn van de vraagprijs en zullen ze daarom afhaken. Blauw-zwart kan misschien wél iets doen door de uitgaande transfers komende zomer.

Poll: Heeft Club Brugge nog nood aan een nieuwe winger?

TAGS  I  Club Brugge  I  Arsenal  I  Liverpool  I  Toronto FC

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022