Supporters Union halen vernietigend uit na schorsing van Dante Vanzeir

Supporters Union halen vernietigend uit na schorsing van Dante Vanzeir
Donderdag 24 februari 2022 - 19:45   I   door Redactie

Dante Vanzeir kent zijn straf voor de vuistslag die hij uitdeelde aan Valentine Ozornwafor. Hij wordt acht speeldagen geschorst, waarvan drie speeldagen voorwaardelijk. De supportersgroep Union Bhoys haalde zwaar uit op Twitter.

Vooral de heisa die ontstond rond het incident, kan er bij hen niet in. "Wij walgen van de manier waarop hij sindsdien is behandeld", schreven ze op Twitter. Daarnaast verwijzen ze ook naar eerder opgelegde straffen voor spelers van andere clubs.

"Als we de zwaarte van de straf zien die onze speler heeft gekregen (5+3), en als we die vergelijken met andere tamelijk milde beslissingen die dezelfde commissie in de loop der jaren heeft genomen, hebben we enige twijfels over de onpartijdigheid van dit vonnis", stelden ze.

Tot slot hadden ze ook nog een woordje over voor Dante Vanzeir zelf. "Dante, we zijn ervan overtuigd dat je nog sterker terug zult komen en dat je je doelpunten zult vieren met je vinger aan je oor om al je tegenstanders de mond te snoeren!", sloten ze stevig af.

Poll: Is de straf van Dante Vanzeir overdreven?

TAGS  I  Union

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024