'Philippe Clement kan Antwerp van smaakmaker beroven en naar Monaco brengen'

'Philippe Clement kan Antwerp van smaakmaker beroven en naar Monaco brengen'
Zondag 27 februari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Philippe Clement heeft met zijn verhuis van Club Brugge naar AS Monaco de ene uitdaging voor de andere verruild. En dus kan hij wel wat versterking gebruiken.

En die biedt zich zelf aan. Want in De Gazet van Antwerpen onthult Michel-Ange Balikwisha dat de interesse van Club Brugge van afgelopen zomer nog vers in zijn geheugen ligt. Vooral dan vanwege het discours van Philippe Clement.

"Ik ben in mei met veel aandacht naar Philippe Clement gaan luisteren. Hij vond mij een interessante speler, maar ik zou bij Club tweede keus zijn. Daarom leek het me beter om voor Antwerp te kiezen." Maar dat sluit een toekomstige samenwerking natuurlijk niet uit. 

Want vervolgt Balikwisha: "Goede contacten onderhouden, zeker met trainers, is belangrijk in het voetbal. Wanneer ik in België blijf presteren, en Clement kan een type als mij gebruiken, weet je maar nooit dat hij nog eens aan me denkt. Zoiets houd ik altijd in mijn achterhoofd."

Iedereen

En dat de flankaanvaller het echt wel meent blijkt uit het interview dat hij nu in De Zondag gaf. "Als Clement mij nog eens vraagt voor AS Monaco: heel graag. Een grote club. Zou iedereen hier toch doen?" Een open sollicitatie heet zoiets.

Poll: Denk je dat Balikwisha ooit onder Clement gaat trainen?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  AS Monaco

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022