Romelu Lukaku krijgt genadeslag bij Chelsea na ongeziene strafschoppenreeks

Romelu Lukaku krijgt genadeslag bij Chelsea na ongeziene strafschoppenreeks
Zondag 27 februari 2022 - 21:00   I   door Redactie

Wat. Een. Klap. Dat Chelsea de finale van de League Cup verloor was met een tegenstander als Liverpool altijd een scenario, maar de manier waarop was wreed.

Ook en vooral voor Romelu Lukaku. Nog maar eens op de bank gestart, Tuchel wrijft het er dezer dagen wel heel hard in bij onze landgenoot. Maar toen hij een kwartier voor tijd dan toch mocht opdraven toonde hij meteen zijn waarde.

Enkel een geweldige save van de Liverpool-keeper weerhield er hem van zich met een subtiel hakje tot matchwinnaar te kronen. In de verlengingen leek hij dan toch de held te worden na een knappe goal.

Lukaku en Wembley ontploften, maar gingen al snel van de hemel naar de hel. Want ook een millimeter buitenspel is buitenspel. Daardoor ging het over naar strafschoppen en dat werd een regelrecht drama voor The Blues.

Strafschoppen

Lukaku droeg zijn steentje bij door de tweede penalty te scoren en maar er was daarna in een onwaarschijnlijk spannende thriller letterlijk niemand meer die miste. Tot het 10-10 stond en de keepers moesten opdraven. Die van Liverpool scoorde, de ingevallen Kepa miste voor Chelsea.

Een klap van jewelste, ook al is het 'maar' de tweede beker van het land. Al zeker voor Lukaku, die de pech kende dat hij zich tot twee keer toe en heel nipt net niet tot de held van de dag kon kronen. Een reden te meer voor trainer Tuchel om de Rode Duivel te blijven pesten.

Poll: Denk je dat Lukaku opnieuw vaste waarde kan worden bij Chelsea?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Liverpool

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022