'Club Brugge kan plots gouden zaak doen en Rode Duivel binnenhalen'

'Club Brugge kan plots gouden zaak doen en Rode Duivel binnenhalen'
Dinsdag 01 maart 2022 - 19:00   I   door Redactie

Met Charles De Ketelaere en Noa Lang vertrekken er twee sterkhouders bij Club Brugge. Daar gaat iedereen althans van uit. Dat betekent dat ze bij Club op zoek moeten naar een nieuwe spits en dat zou wel eens een klepper van formaat kunnen worden.

Zo melden buitenlandse media dat Christian Benteke Crystal Palace in de zomer mag verlaten. Hij komt niet meer voor in de plannen van coach Patrick Vieira en dus gaan ze op zoek naar een oplossing voor de Rode Duivel. Belangrijk is wel dat hij speelminuten zal maken met het oog op het WK in Qatar.

Club Brugge polste in het verleden al bij Benteke, maar tot een transfer kwam het toen niet. Zijn marktwaarde daalde ondertussen al naar zeven miljoen euro. Zijn salaris zou niet van de poes zijn, maar Club Brugge zal sowieso stevig cashen op de transfers van De Ketelaere en Lang.

Het zou dus toch kunnen dat Vincent Mannaert de gesprekken opnieuw aanknoopt. Al zal hij dan dus wel een stevig salaris moeten aanbieden. Benteke voelt zich daarnaast ook goed in de Premier League, maar wat als de aanbiedingen uit Engeland uitblijven...

Poll: Maakt Club Brugge kans om Benteke binnen te halen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Crystal Palace  I  Club Brugge

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023

donderdag 23 maart 2023