'Inter stelt één opmerkelijke voorwaarde voor terugkeer van Romelu Lukaku'

'Inter stelt één opmerkelijke voorwaarde voor terugkeer van Romelu Lukaku'
Dinsdag 01 maart 2022 - 22:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku maakte er nooit een geheim van dat hij ooit wil terugkeren naar Inter. Bij Chelsea is hij immers niet tevreden, maar een terugkeer naar zijn Italiaanse liefde kan slechts op één voorwaarde.

Volgens La Gazzetta dello Sport is een terugkeer naar Inter niet zo veraf als het lijkt. Er zouden al informele contacten gelegd zijn tussen beide partijen, maar geld vormt momenteel nog een struikelblok. Chelsea betaalde 113 miljoen euro voor de Rode Duivel en daar willen ze uiteraard zoveel mogelijk van recupereren.

En daar knelt het schoentje, want Inter heeft niet de financiële middelen om tegemoet te komen aan de vraag van de Blues. La Gazetto dello Sport meldt nu dat de Italiaanse topclub hem wél wil en kan binnenhalen als Lautaro Martinez vertrekt.

De Argentijnse spits werd in 2018 voor 25 miljoen euro weggeplukt bij het Argentijnse Racing Club. Ondertussen steeg zijn marktwaarde naar 80 miljoen euro. Liverpool zou concrete interesse hebben, dus Lukaku zou plots sneller kunnen terugkeren dan verwacht. Al zal hij dan niet herenigd worden met zijn spitsbroeder.

Poll: Zal Lukaku volgend seizoen bij Inter spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Inter  I  Liverpool  I  Racing Club

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024