'Lang en Club Brugge zien absolute droomtransfer opeens in het water vallen'

'Lang en Club Brugge zien absolute droomtransfer opeens in het water vallen'
Woensdag 02 maart 2022 - 17:00   I   door Redactie

Nog niet eens zo heel lang geleden was iedereen ervan overtuigd dat Noa Lang de recordtransfer van Club Brugge zou worden. Maar dat is al een tijdje niet meer het geval.

Want van de wervelende flankaanvaller van zowat een jaar geleden schiet op dit moment nog maar bitter weinig over. Zeker niet genoeg om naar een Engelse of Italiaanse topclub te verhuizen. "Van clubs als Brighton zal hij niet dromen", weet Gert Verheyen in Het Nieuwsblad. 

"Maar de vraag is of clubs als Arsenal of Tottenham deze zomer al gaan komen. Belangrijk is het momentum en dat is nu wat weg", vervolgt de analist. "De Champions League-poules, waarin hij zich toonde en waardoor hij even hot was, liggen al even achter ons."

In vergelijking met het eerste halfjaar was de impact van Lang bij Club heel wat minder groot. "Tegen Antwerp was hij van alle offensieve spelers het minst besproken – en is het zelfs niet ondenkbaar dat hij eens naast de ploeg valt", besluit Verheyen verrassend.

Concurrentie

Maar dat heeft ook te maken met de concurrentie die tijdens de wintermercato gevoelig is opgevoerd. Blauw-zwart kocht ineens drie, vier nieuwe spelers, waardoor Lang nu ook opbokst tegen Buchanan, Skov Olsen en Adamyan.

Poll: Denk je dat Lang de recordtransfer van Club gaat worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Arsenal  I  Tottenham  I  Brighton

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022