Kijkers hadden gelijk: Dit is de reden waarom commentator op Q2 zo voor Barcelona supporterde

Kijkers hadden gelijk: Dit is de reden waarom commentator op Q2 zo voor Barcelona supporterde
Vrijdag 10 maart 2017 - 09:15   I   door Redactie

Vele kijkers vonden dat op Q2 voor Barcelona werd gesupporterd tijdens de wedstrijd tegen PSG. Dat blijkt nog te kloppen ook. Peter Morren is een grote fan van Barça.

"6-1! 6-1! 6-1! 6-1!”, bleef Morren maar roepen." Weet je waarom ik dat zo vaak zei? Omdat ik voor de match op de ­metro aan Marc (Degryse, de co-commentator, red.) vertelde dat het 6-1 zou worden. Ik had het dus voorspeld, hè", aldus Morren in Het Nieuwsblad. 

"Voor een commentator was dit het summum. Absoluut. In principe wordt het nooit meer mooier dan dit. En voor mij komt het aspect supporter er ook nog eens bij. Dat maakte de hele avond gewoonweg mythisch.”

De commentator van VTM is socio van de club en bracht eind 2015 zelfs een boek uit over Barça. "Toen ik na de match weer het woord aan de studio gaf, werd ik echt emotioneel. De tranen waren niet veraf. Nooit eerder voelde ik zo'n ­intensiteit in het stadion."

's Nachts is Morren zelfs gaan vieren. “Ik kreeg een berichtje dat er een paar spelers in club Pacha aan het vieren waren en dat we wel binnengesmokkeld konden worden. Voor ik het wist, stond ik in dezelfde zaal als Gerard Piqué en Samuel Umtiti. Ik ben op hen afgestapt en heb ze proficiat kunnen wensen, Rafinha zat er trouwens ook bij. En Neymar is twee minuten binnen geweest. Waanzin.”

TAGS  I  barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024