'Manchester United duikt plots op als reddende engel van Hazard bij Real'

'Manchester United duikt plots op als reddende engel van Hazard bij Real'
Donderdag 03 maart 2022 - 20:00   I   door Redactie

Eden Hazard krijgt amper speelkansen van Carlo Ancelotti en dus werd er de voorbije weken gespeculeerd over een tijdelijke terugkeer naar Chelsea. De kaarten worden plots helemaal door elkaar geschud.

Eden Hazard is ondanks de weinige speelminuten tevreden in Madrid en dus hoopt hij om er toch nog het verschil te kunnen maken in de toekomst. Onder Carlo Ancelotti lijkt hij die kans niet te krijgen, maar Manchester United kan hem plots een enorme dienst bewijzen.

Volgens football.london hebben de Reds hun zinnen gezet op de Italiaanse coach van Real Madrid. Manchester United staat vierde in de Premier League, maar zou nog zomaar naast de tickets voor Europa kunnen grijpen. West Ham, Arsenal en Tottenham zijn de grootste kanshebbers om de vierde plaats nog over te nemen.

Om maar te zeggen dat ze bij Manchester United niet heel tevreden zijn over Ralf Rangnick. Als het in de zomer komt tot een trainerswissel zou Eden Hazard zich plots wél in de kijker kunnen spelen en zo meer speelminuten krijgen.

Poll: Speelt Eden Hazard volgend seizoen nog bij Real Madrid?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Chelsea  I  West Ham  I  Arsenal  I  Tottenham

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022