'Schreuder mogelijk al weg bij Club Brugge na pijnlijke bekeruitschakeling'

'Schreuder mogelijk al weg bij Club Brugge na pijnlijke bekeruitschakeling'
Vrijdag 04 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Net zoals alle andere clubs stelde Club Brugge voor het seizoen zijn doelstellingen op. En die waren niet min. De beker winnen, de titel pakken en zover mogelijk geraken in Europa. Twee van de drie doelstellingen werden niet behaald.

De derde doelstellling is nog mogelijk, maar dan zal het wel aan een inhaalrace moeten beginnen. Club staat momenteel tweede, op zeven punten van leider Union. "Club Brugge moet straks kampioen worden. Zo niet, is het een nul over de hele lijn", schreef Het Laatste Nieuws.

En dat zou wel eens het einde kunnen beteken van Alfred Schreuder. Sinds hij in januari het roer overnam van Philippe Clement speelde Club eigenlijk nog maar twee goede wedstrijden (Charleroi en Antwerp). Elke nieuwe trainer heeft tijd nodig, maar bijna twee maanden na zijn aanstelling begint zijn tijd stilaan op te geraken.

Daarnaast heeft hij een contract van onbepaalde duur bij blauw-zwart. Na het seizoen mag hij zich verwachten aan een tussentijdse evaluatie met Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe. Als Club de titel niet pakt, zal het geen gezellig onderonsje worden.

Poll: Denk jij dat Alfred Schreuder volgend seizoen nog trainer is bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  Antwerp  I  Union

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024