'Erling Haaland verrast en gaat shocktransfer van 195 miljoen euro maken'

'Erling Haaland verrast en gaat shocktransfer van 195 miljoen euro maken'
Vrijdag 04 maart 2022 - 16:00   I   door Redactie

Dat Kylian Mbappé komende zomer naar Real Madrid verhuist, dat staat zo goed als vast, maar de nieuwe club van Erling Haaland is nog niet bekend. Tot nu.

Want de Catalaanse krant Sport weet dat raadgever Jordi Cruijff dinsdag samen met Barça-trainer Xavi naar Duitsland afzakte en in het geheim onderhandelingen heeft gevoerd met de superster van Borussia Dortmund.

Naar verluidt heerst er in Camp Nou optimisme over de mogelijke komst van het Noorse fenomeen. Dat hoeft niet te verbazen, want Haaland kan in Camp Nou een monstercontract voor vijf jaar ondertekenen. 

Deportes Cuatro meldt immers dat de aanvaller een overeenkomst voor vijf jaar ter waarde van 195 miljoen euro aangeboden heeft gekregen. Haaland zou in zijn eerste jaar twintig miljoen euro verdienen en dat salaris zou elk jaar met tien miljoen oplopen.

Top

In zijn vijfde en laatste contractjaar zou hij maar liefst 55 miljoen euro krijgen. Barcelona is na het vertrek van Messi op zoek naar een nieuwe superster om de club opnieuw naar de absolute top te brengen, zowel in Spanje als Europa.

Poll: Vind je Barcelona een goede club voor Haaland?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Barcelona

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024