'Belgische topclub lonkt: Kylian Hazard maakt opmerkelijke comeback naar JPL'

'Belgische topclub lonkt: Kylian Hazard maakt opmerkelijke comeback naar JPL'
Zaterdag 05 maart 2022 - 15:00   I   door Redactie

Kylian Hazard werd bij Cercle Brugge aan de kant geschoven. In de wintermercato verkaste hij op huurbasis naar RWDM. In de zomer keert hij in principe terug naar de Vereniging.

Daar werd hem een gebrek aan inzet en mentaliteit verweten. Hazard zelf ziet een terugkeer niet zitten. "Ik heb die pagina omgedraaid", zei hij bij Het Laatste Nieuws. "Maar ik heb nooit een gebrek aan respect getoond naar eender wie. Ik denk niet dat ik die straf verdiend heb."

Zelf vindt hij dat hij klaar is voor een stap hogerop. "Puur voetballend of technisch kan ik overal mijn plaats hebben", aldus Hazard. "Ik beschik over kwaliteiten voor de Belgische top of hoger. Bij Cercle zag ik ook niemand die er voetballend zoveel meer bovenuit stak..."

Het lijkt wel zeker dat hij bij Cercle geen plaats meer heeft, dus zouden Belgische topclubs een gouden zaak kunnen doen. Vooral de clubs met weinig financiële middelen kunnen snel hun slag slaan. "Cercle heeft er ook baat bij als ze me gratis laten vertrekken", sloot hij nog af.

Poll: Zal Kylian Hazard ooit spelen bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  RWDM

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022