Ritchie De Laet laat bom ontploffen bij Antwerp: "Ze zeggen beter niets"

Ritchie De Laet laat bom ontploffen bij Antwerp:
Dinsdag 08 maart 2022 - 10:30   I   door Redactie

Een crisis werd maar net afgewend op de Bosuil. Antwerp kwam 0-1 achter tegen Beerschot, maar trok in de tweede helft de scheve situatie recht. Ritchie De Laet werd in de eerste helft al naar de kant gehaald.

Nadien werd een officieel persbericht de wereld in gestuurd. "Ritchie heeft nood aan rust om zijn lichaam, na een lang en slopend seizoen, volledig te laten herstellen. Onze speler sukkelde de laatste tijd met enkele blessures en ongemakken, en is tegelijk blijven spelen tot het niet meer ging", stelde men.

"Nu is het belangrijk dat Ritchie weer 100% fit geraakt vóór hij aan spelen kan toekomen", gingen ze verder. "De club geeft hem daarvoor dan ook alle tijd. Enkele behandelingen zijn intussen al opgestart. Noch de club, noch de speler gaat hierover verder commentaar geven."

Arnar Vidarsson snapt niets van heel de situatie. "“Dat heb ik nog nooit meegemaakt, dat zoiets in een persbericht wereldkundig wordt gemaakt", zei hij bij Extra Time. "Zoiets wordt toch nooit gedaan voor mededelingen over zo’n blessures. Dit is crisis, er is een bom ontploft op de Bosuil. Dan zeggen ze beter niets."

Poll: Geloof jij de beweringen in het persbericht van Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Extra Time

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024