Makelaar doet Mannaert en Verhaeghe wegdromen: "Hij is echt héél sterk"

Makelaar doet Mannaert en Verhaeghe wegdromen:
Dinsdag 08 maart 2022 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge startte op drie fronten aan het seizoen, maar ondertussen blijft enkel nog de competitie over. Ze zullen dus alles op alles zetten om een derde opeenvolgende titel te pakken. Ondertussen zijn ze uiteraard ook al bezig met volgend seizoen.

Zo zullen ze vermoedelijk Noa Lang en Charles De Ketelaere verliezen. Lang gaf zelf al aan dat hij klaar is voor een stap hogerop, terwijl De Ketelaere er geen graten in ziet om nog wat langer bij Club te blijven. Het zal echter niet gemakkelijk worden om hem langer in België te houden.

Zowat alle Europese topclubs houden hem in de gaten en dat is ook terecht volgens makelaar Fabrizio Lioi. Bij Tutto Juve werd hem gevraagd naar de grootste Belgische talenten. "De bekendste is zeker De Ketelaere van Club Brugge", was hij duidelijk.

"Hij liet zich zelfs al in de Champions League zien tegen teams van het kaliber Manchester City en PSG", aldus Lioi. "Hij zal ver geraken en is echt heel sterk." Club hoopt minstens 35 miljoen euro te krijgen voor hem, maar dat zou nog een pak meer kunnen zijn als de topclubs zich allemaal beginnen te moeien.

Poll: Zal Charles De Ketelaere meer dan 35 miljoen euro opleveren voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester City  I  PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024