'Brian Priske moet zijn valiezen pakken na discussie met Paul Gheysens'

'Brian Priske moet zijn valiezen pakken na discussie met Paul Gheysens'
Dinsdag 08 maart 2022 - 16:30   I   door Redactie

Het is hommeles bij Antwerp. Voorzitter Paul Gheysens stormde opnieuw de kleedkamer in tijdens de rust om zijn beklag te doen. Iets wat hij anderhalve maand geleden tegen STVV ook al deed.

Zijn acties van de voorbije maanden kunnen niet op veel begrip rekenen. Het lijkt ondertussen zeker dat Brian Priske zijn valiezen mag pakken. Niet omdat de chemie met de spelers op is, maar wel die met het bestuur. "Eén ding is nu al zeker: Brian Priske is deze zomer geen trainer meer van Antwerp", voorspelde Marc Degryse bij Het Laatste Nieuws.

Volgens hem is het eerder een kwestie van tijd vooraleer Priske ontslagen wordt. "Ik denk niet dat Gheysens het karakter heeft om de reactie van Priske door de vingers te zien", aldus Degryse. "The big boss is het niet gewoon om tegenwind te krijgen. Híj is de baas."

De analist weet ook dat de nieuwe coach alleszins iemand moet zijn die tegen een stootje kan. "Hopelijk weet zijn opvolger straks waar hij aan begint. Wat voor een onrustige club Antwerp is, met een voorzitter die zich met alles moeit", sloot hij af.

Poll: Moet Brian Priske de eer aan zichzelf houden en zelf opstappen?

TAGS  I  Antwerp  I  STVV

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024