'Belgische topclubs kunnen plots ex-Rode Duivel spotgoedkoop binnenhalen'

'Belgische topclubs kunnen plots ex-Rode Duivel spotgoedkoop binnenhalen'
Dinsdag 08 maart 2022 - 17:00   I   door Redactie

Het belooft weer een drukke zomermercato te worden voor de Belgische topclubs. Denk maar aan een mogelijk vertrek van Noa Lang, Charles De Ketelaere, Michael Murillo en Paul Onuachu. Als er basisspelers vertrekken, gebeurt er meestal ook iets aan inkomende zijde.

Anthony Limbombe was in de winter op weg naar Zulte Waregem, maar de deal sprong op het nippertje af. Ondertussen zit hij bij de B-kern van Nantes, maar daar is hij allerminst gelukkig. Volgens Het Nieuwsblad heeft hij aangeklopt bij de Franse competitieorganisator LFP.

Zijn niveau zou bij de B-kern achteruit gaan en dus wil hij opnieuw met de grote jongens meetrainen. LFP heeft hem nu gelijk gegeven. Nantes moet hem terug laten meetrainen met de A-kern. Anders moet de Franse club een boete betalen.

Daar zullen ze bij het bestuur van Nantes niet echt mee opgezet zijn. Limbombe moet dus niet meer verwachten om op het wedstrijdblad te staan. De Belgische topclubs kunnen in de zomer zo hun slag slaan. Volgens Transfermarkt is zijn marktwaarde ondertussen gezakt naar amper anderhalf miljoen euro.

Poll: Zie jij Anthony Limbombe ooit nog bij een Belgische topclub spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nantes

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024