'Napoli dient Dries Mertens en Kat Kerkhofs onverwachts een zware klap toe'

'Napoli dient Dries Mertens en Kat Kerkhofs onverwachts een zware klap toe'
Woensdag 09 maart 2022 - 19:00   I   door Redactie

De liefde van Dries Mertens voor Napoli is iedereen bekend. In zoverre dat hij met plezier wilde inleveren op zijn loon om nog een jaar langer te blijven.

Aan het einde van dit seizoen liep zijn contract wel af, maar dat hoefde niet noodzakelijk het einde van het Italiaanse avontuur te betekenen. Want hoewel Napoli de optie op nog een extra jaar niet gelicht had, zat er toch nog een kans op een seizoen en plus in. 

Want het was de Italiaanse topclub vooral om een verlaging van de loonlast te doen. Dat had het ook meermaals laten verstaan aan de Rode Duivel. Die had de boodschap goed begrepen en was bereid om (veel) water bij de wijn te doen.

Maar zelfs zal blijkbaar niet helpen om de straks 35-jarige Mertens nog een seizoen in Napoli te houden. Want Tuttomercatoweb stelt nu dat met Victor Osimhen als diepe spits nummer één Napoli er de voorkeur aan geeft een jonger alternatief voor Mertens te halen.

Droom

Daarmee ziet de pocketspits dus zijn droom en tegelijkertijd die van vrouwlief Kat Kerkhofs de mist ingaan. Want beiden hadden hun hart en ziel verknocht aan de club en de stad. Een bijzonder zware klap waarvan ze toch even zullen moeten herstellen.

Poll: Snap je dat Napoli de voorkeur geeft aan een jongere spits?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024