'Messi weet niet wat hij ziet: PSG-sterren gaan met elkaar op de vuist'

Donderdag 10 maart 2022 - 09:00   I   door Redactie

Een wereld van verschil was het in de kleedkamer van PSG tijdens de rust en na de wedstrijd. Na een 1-0-overwinning in de heenwedstrijd stond het 0-1 voor na 45 minuten in de terugwedstrijd. De Franse grootmacht stond met één been in de kwartfinale.

Tot Gianluigi Donnarumma in de 61ste minuut in de fout ging. Of was het Karim Benzema? De Franse spits ging stevig door op de doelman, waardoor hij de bal verspeelde aan Vinícius Júnior. Die legde af tot bij Benzema en de spits trapte koel binnen. De Franse spits scoorde daarna nóg twee keer en schakelde PSG op die manier uit.

Na de wedstrijd ging het er heftig aan toe in de kleedkamer van PSG. Volgens Het Nieuwsblad kregen Donnarumma en Neymar het eerst verbaal met elkaar aan de stok om elkaar daarna fysiek te lijf te gaan. De medespelers moesten tussenkomen om erger te vermijden.

"Neymar verweet Donnarumma schuld te hebben aan de gelijkmaker, waarop de doelman fijntjes repliceerde dat balverlies van de Braziliaan aan de basis lag van de 2-1", schrijft de krant. Zo wordt het nog maar eens duidelijk hoe PSG enkel bestaat uit rijkelijk betaalde individuen.

Poll: Was het een overtreding van Benzema op Donnarumma?