Alexander Blessin haalt uit naar Club Brugge en Schreuder: "Dat dacht ik óók"

Alexander Blessin haalt uit naar Club Brugge en Schreuder:
Vrijdag 11 maart 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het was even wennen, maar ondertussen zijn we al een Jupiler Pro League zonder Alexander Blessin gewoon. Al had dat helemaal niet gehoeven.

Want zowat iedereen ging ervan uit dat de Duitser KV Oostende voor Club Brugge zou verruilen en niet voor de Italiaanse degradatiekandidaat Genoa. "Eerlijk? Ik dacht ook dat ik trainer zou worden van Club Brugge", verbaast Blessin in Het Nieuwsblad.

"Ik ging kijken naar hun Champions League-matchen en vind het een geweldige club. Die fanatieke fans, die sfeer… Toen duidelijk werd dat Clement naar Monaco ging, zijn er verkennende gesprekken geweest." En dus leek het wel in orde te komen.

Niet dus. "Maar ze twijfelden opeens aan mijn stijl en stelden een ander type coach aan. Ja, ik was ontgoocheld. Ik blijf overtuigd dat mijn filosofie héél goed had kunnen werken bij Brugge met die spelers", verbaast de trainer die fan is van pressing over het hele veld.

Rechttoe-rechtaan

"Het publiek wil daar net rechttoe-rechtaanvoetbal zien", snapt hij helemaal niets van de aanstelling van een 'breiende' coach als Alfred Schreuder. "Maar goed...", besluit Blessin. "Toen de deur van Club Brugge sloot, ging voor mij de deur van Genoa open."

Poll: Snap jij dat Club Brugge niet voor Blessin koos?

TAGS  I  KV Oostende  I  Club Brugge  I  Genoa

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024