'Toptalent heeft het helemaal gehad met Schreuder en verlaat Club Brugge'

'Toptalent heeft het helemaal gehad met Schreuder en verlaat Club Brugge'
Vrijdag 11 maart 2022 - 19:00   I   door Redactie

De kern is te groot bij Club Brugge. Dat beweerde Philippe Clement toen hij nog hoofdtrainer was bij blauw-zwart. Alfred Schreuder deelt die mening. Dat betekent dat er veel spelers uit de ploeg vallen.

Het is uiteraard een goede zaak als de concurrenten elkaar naar een hoger niveau tillen, maar dat is niet altijd het geval. Denk maar aan Noah Mbamba. Onder Philippe Clement verscheen hij nog af en toe aan de aftrap. Onder Schreuder zat hij zelfs nog geen enkele keer in de selectie.

"Het klopt dat hij niet zo vaak in de selectie zit", zei de Club-coach op zijn persbabbel. "Maar Noah speelt op een positie waar ik al heel wat opties heb. We vinden nochtans dat hij zich goed ontwikkelt op training. De kern is echter groot en er is veel concurrentie."

De 17-jarige middenvelder kijkt naar verluidt uit naar een nieuwe ploeg. In de Premier League houden ze zijn dossier alvast nauwlettend in de gaten. Volgens Jeunes Footeux staan Leicester City, Crystal Palace en Brighton te popelen om hem binnen te halen.

Poll: Denk jij dat Mbamba volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leicester City  I  Brighton  I  Crystal Palace

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023

donderdag 23 maart 2023