'Vincent Kompany verrast heel Anderlecht en laat iedereen tilt slaan'

'Vincent Kompany verrast heel Anderlecht en laat iedereen tilt slaan'
Zaterdag 12 maart 2022 - 11:00   I   door Redactie

Nog vier wedstrijden voor we weten wie in de Champions' Play-Offs zal strijden voor de titel. Behalve voor Union. Zij wonnen vrijdag al hun 31ste speeldag van OHL. Anderlecht ontvangt zondag Antwerp in het Lotto Park.

Vincent Kompany zal serieus moeten puzzelen in zijn defensie. Wesley Hoedt is namelijk geschorst tegen zijn ex-club. Daarnaast zijn Zeno Debast en Hannes Delcroix nog niet fit genoeg na hun blessure. Dat zei de Anderlecht-coach vrijdag op zijn persconferentie.

Iedereen gaat ervan uit dat Killian Sardella naast Lisandro Magallán zal mogen postvatten, maar bij La Dernière Heure weten ze dat Kompany vol voor de verrassing gaat. Hij zou overwegen om Michael Murillo te verschuiven naar de centrale verdediging. Dan kan Bogdan Mykhaylichenko de rechtsachterpositie voor zijn rekening nemen.

En dat klinkt nog niet eens zo gek, want Sardella heeft amper wedstrijdritme. Met Michael Frey komt dan ook nog eens een goaltjesdief op bezoek. Murillo heeft alleszins al bewezen dat hij tegen de beste spelers van de competitie zijn mannetje kan staan.

Poll: Zou het een goed idee zijn om Murillo als centrale verdediger uit te spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  OHL  I  Antwerp

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024