'Messi gaat voetbalwereld op zijn kop zetten met tweede monstertransfer op rij'

'Messi gaat voetbalwereld op zijn kop zetten met tweede monstertransfer op rij'
Maandag 14 maart 2022 - 14:00   I   door Redactie

Dat de overgang van Lionel Messi naar Paris Saint-Germain een mislukt huwelijk is, dat heeft ondertussen iedereen door. Niet in het minst Messi zelf.

En dus is de Argentijn vastbesloten om komende zomer de deuren van het Parc des Princes alweer achter zich dicht te trekken. Rest alleen nog de vraag welke richting het dan uitgaat. Maar ook in deze blijkt het antwoord verbazend simpel te zijn.

Want de bekende transferspecialist Gerard Romero meldt dat vader Jorge Messi enkele dagen geleden Barcelona heeft gecontacteerd om te praten over de mogelijkheid dat zoon Lionel zou terugkeren.

Het zou alleszins een verrassing van formaat zijn en een tweede monstertransfer in amper een jaar tijd. Het is nu afwachten in hoeverre Barça een comeback ziet zitten. Ook al omdat Messi nog tot juni 2023 onder contract staat in Parijs.

Held

Daarnaast is ex-ploegmaat Xavi en huidig trainer net bezig met de opbouw van een post-Messi-team. Maar dat weegt natuurlijk niet op tegen de roep van de Barcelona-fans die een terugkeer van hun held zouden toejuichen. Wordt vervolgd.

Poll: Zou jij het een goed idee vinden van Barça om Messi terug te halen?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024