Vincent Kompany weet niet wat hij hoort: "Hij mag nog een jaartje blijven"

Vincent Kompany weet niet wat hij hoort:
Dinsdag 15 maart 2022 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht deed zondag een goede zaak door te winnen van rechtstreekse concurrent Antwerp. Play-off 1 komt zo weer wat dichterbij, maar dat betekent niet dat ze nog niet begonnen zijn met de voorbereidingen voor volgend seizoen.

Bij Anderlecht moeten ze rekening houden met het vertrek van enkele huurlingen, zoals Kouamé en Zirkzee. Achter sterkhouders Sergio Gómez en Michael Murillo staat nog een vraagteken. Er zal ongetwijfeld een bod binnenkomen voor hen, maar paars-wit zal er alles aan doen om hen nog minstens een seizoen te houden.

Daarnaast komen er ook enkele verhuurde spelers terug. Denk maar aan Michel Vlap. De Nederlander lag nooit in de bovenste schuif bij Anderlecht en dus is het maar de vraag of hij nog een toekomst heeft in Brussel. Bij FC Twente zijn ze bijzonder blij met zijn prestaties.

"Als het aan mij ligt staat het ook nog open dat Vlap nog een jaartje blijft. Maar daar zijn wij niet beslissend in", zei Twente-coach Ron Jans bij ESPN. "Daar zijn Anderlecht en Vlap ook belangrijk in." Of ze hem ook definitief willen overnemen, is niet bekend.

Poll: Heeft Michel Vlap nog een toekomst bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Twente  I  Antwerp

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023