'Opvallend: Brugse smaakmaker laat verlengd verblijf afhangen van Schreuder'

'Opvallend: Brugse smaakmaker laat verlengd verblijf afhangen van Schreuder'
Woensdag 16 maart 2022 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge is met vijftien op vijftien aan een revival bezig in de Jupiler Pro League. En dat heeft de kampioen in grote mate te danken aan zijn wintertransfers.

Andreas Skov Olsen uiteraard, Tajon Buchanan ook, maar zeker niet te vergeten Sargis Adamyan. De Armeense international werd aangetrokken op voorspraak van Alfred Schreuder, maar tegelijkertijd toch met enige scepsis onthaald.

Twijfels die hij met zijn werkkracht, goede mentaliteit en vooral scorend vermogen de vuilbak in speelde. Waardoor de vraag op tafel komt of Club Brugge de aankoopoptie van drie miljoen euro, die aan zijn uitleenbeurt van Hoffenheim verbonden zit, gaat lichten.

Dat is volgens Het Nieuwsblad echter slechts één kant van het verhaal. Want naast het gegeven of blauw-zwart het wel ziet zitten om door te gaan met Adamyan, is er ook de kwestie of Adamyan het wel ziet zitten om door te gaan met Club Brugge.

Uitstekende band

Want de krant weet dat de aanvaller wil afwachten wat er met Alfred Schreuder gebeurt. Net als in het verleden bij Hoffenheim heeft Adamyan immers een uitstekende band met zijn trainer, zodat een vertrek van Schreuder ook zijn beslissing zal beïnvloeden.

Poll: Vind je dat een speler zijn lot moet laten afhangen van een trainer?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hoffenheim

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024