Chelsea-supporters hebben het allemaal over Lukaku: "Doet hij daarom of zo?!"

Chelsea-supporters hebben het allemaal over Lukaku:
Woensdag 16 maart 2022 - 21:49   I   door Redactie

Chelsea staat met zijn Russische eigenaar Roman Abramovich sinds de oorlog in Oekraïne in het oog van de storm, maar woensdag werd er in de Champions League gewoon gevoetbald in en tegen Lille.

En ondanks de 2-0-voorsprong uit de heenmatch trokken de Engelsen na de eerste helft toch met knikkende knieën naar de kleedkamer. Lille kwam op eigen veld immers met 1-0 voor na een strafschopdoelpunt van Yilmaz. Pas op slag van rust kon Pulisic gelijkmaken.

Het inspireerde de Chelsea-supporters op sociale media om massaal om Romelu Lukaku te schreeuwen. Dat onze landgenoot überhaupt niet aan de aftrap stond - voor de zoveelste keer, ging er bij de fans niet in.

Uiteindelijk mocht Lukaku een kwartier voor tijd alsnog invallen, maar wel weer op een moment dat de match gespeeld was. Azpilicueta scoorde kort voor de invalbeurt van de Rode Duivel immers de beslissende 1-2.

Poll: Denk jij dat Lukaku nog een vaste waarde wordt dit seizoen?