'De Bruyne baalt als een stekker en ziet toptransfer in het water vallen'

'De Bruyne baalt als een stekker en ziet toptransfer in het water vallen'
Donderdag 17 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

Manchester City zag woensdag Liverpool tot op één punt naderen. De Reds wonnen met 0-2 van Arsenal en dus belooft het een spannende titelstrijd te worden in de Premier League. City wil er alles aan doen om volgend seizoen de titel zo vroeg mogelijk veilig te stellen.

Daarvoor rekende het op een transfer van Erling Haaland. Door de afkoopclausule van amper 75 miljoen euro is hij immers een koopje. Het Noorse fenomeen ziet een overstap zelf ook wel zitten en de deal leek in de eindfase te zitten, maar de spits komt nu met een opvallende eis op de proppen.

Volgens The Sun stelt hij immers een opmerkelijke voorwaarde vooraleer hij bij Manchester City wil tekenen. Hij wil in het contract laten opnemen dat de Cityzens moeten meewerken als een Spaanse club in de toekomst zou aankloppen.

Het was nooit een geheim dat hij graag bij Real Madrid zou spelen, maar daar willen ze eerst werk maken van de transfer van Kylian Mbappé. Het valt te betwijfelen of Manchester City het ziet zitten om zo'n voorwaarde te laten opnemen in het contract.

Poll: Denk jij dat Manchester City akkoord zal gaan met zijn opvallende voorwaarde?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Liverpool  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024