'Anderlecht verrast vriend en vijand en gaat vol voor JPL-smaakmaker'

'Anderlecht verrast vriend en vijand en gaat vol voor JPL-smaakmaker'
Donderdag 17 maart 2022 - 13:00   I   door Redactie

Anderlecht strijdt dit seizoen nog voor de titel en voor de beker. Voor de beker moet het enkel nog voorbij AA Gent. Ook geen gemakkelijke opdracht dus, maar de titel lijkt toch nog net iets verder weg.

Volgend seizoen willen ze bij paars-wit er vanaf het begin staan, maar dat zal niet simpel worden. Zirkzee en Kouamé trekken normaal gezien terug naar respectievelijk Bayern München en Fiorentina. Al wil Vincent Kompany zeker een van de twee spitsen definitief overnemen.

Op de flanken kiest de Anderlecht-coach steeds voor Refaelov en Verschaeren, maar veel andere opties heeft hij daar niet. Zeker niet als Amuzu of El Hadj ervoor zou kiezen om andere oorden op te zoeken. Daarnaast is Refaelov ondertussen al 35 jaar.

Ze zijn dus op zoek naar versterking en die hopen ze naar verluidt te vinden bij Beerschot. Ilias Sebaoui brak helemaal door dit seizoen en was een van de smaakmakers bij de Ratten. "In de voetbalwereld weet je nooit wat er gebeurt", zei hij onlangs nog bij Extra Time. Afwachten of Anderlecht hem in de zomer kan overtuigen.

Poll: Zou Sebaoui een meerwaarde zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Bayern München  I  Fiorentina  I  Beerschot

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024