'Ongezien: Ex-sterkhouder van Club Brugge start oorlog met onvoorstelbare eis'

'Ongezien: Ex-sterkhouder van Club Brugge start oorlog met onvoorstelbare eis'
Donderdag 17 maart 2022 - 14:00   I   door Redactie

Bij de ene speler verloopt de overstap naar een Europese topcompetitie probleemloos. Bij de andere speler gaat dat heel wat moeizamer. Anthony Limbombe behoort zonder twijfel tot die tweede categorie.

In de zomer kreeg de ex-speler van Club Brugge, KRC Genk en Standard al te horen dat hij bij Nantes doorgestuurd werd naar de B-kern. Hij vindt echter dat dat zijn ontwikkeling afremt en stapte naar de Franse competitieorganisator LFP. Die gaf hem gelijk, waardoor hij opnieuw bij de A-kern terecht zou moeten komen.

Als de club niet aan die voorwaarde zou voldoen, zou het een boete opgelegd krijgen. Nantes besloot om niets te veranderen aan de situatie en nu wil de advocaat van Limbombe een puntenstraf voor de club. Dat schrijft L'Equipe. Ongeziene taferelen.

Limbombe heeft er nog een contract tot medio 2023, maar het is onmogelijk dat de relatie tussen club en speler ooit nog hersteld kan worden. Het heeft er dus alle schijn van dat hij binnen maximaal anderhalf jaar transfervrij de club mag verlaten.

Poll: Denk je dat Anthony Limbombe ooit nog bij een Belgische topclub zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard  I  Nantes

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024