'Milan krijgt plots concurrentie uit Premier League voor Club-smaakmaker'

'Milan krijgt plots concurrentie uit Premier League voor Club-smaakmaker'
Donderdag 17 maart 2022 - 19:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze na het seizoen nagenoeg zeker Noa Lang en Charles De Ketelaere kwijt. Beide spelers worden gelinkt aan een toptransfer naar Milan. Interesse is er alleszins genoeg. Zeker voor Charles De Ketelaere.

Het 21-jarige goudhaantje van Club Brugge staat op de radar van zowat elke Europese topclub. In Italië worden Milan, Napoli en Atalanta genoemd, maar ook de Premier League zou zijn volgende bestemming kunnen worden. Leicester City sprak eerder al zijn interesse uit.

Tijdens een Twitch-uitzending van Calciomercato.it kwam het transferdossier van De Ketelaere ter sprake. Volgens journalist Sacha Tavolieri zou nu ook Newcastle United zich willen roeren in de debatten. Geld is er immers geen probleem sinds de overname door de Saudi's.

Ze waren nochtans lange tijd op de sukkel in de Premier League. Ze stonden lang op een zucht van een degradatieplaats, maar ondertussen klommen ze op naar een min of meer veilige veertiende plaats. De Saudi's kunnen dus beginnen aan de samenstelling van hun superploeg.

Poll: Maakt Newcastle kans om Charles De Ketelaere binnen te halen?

TAGS  I  Milan  I  Club Brugge  I  Napoli  I  Atalanta  I  Leicester City  I  Newcastle United

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023