Hein Vanhaezebrouck kan amper geloven wat hem overkomt met Gent tegen PAOK

Donderdag 17 maart 2022 - 22:53   I   door Redactie

AA Gent nam het donderdagavond in de Conference League op tegen het Griekse PAOK. In de heenwedstrijd verloren de Buffalo's met 1-0. In de terugwedstrijd domineerden ze bijna de hele wedstrijd.

Gent-PAOK 1-2

In de eerste twintig minuten deelde Gent de lakens uit. Drie doelkansen van Tissoudali volstonden niet voor de voorsprong. Voor PAOK was het wél meteen raak. Crespo kreeg een corner voor zijn voeten en trapte in het dak van het doel binnen.

Vijf minuten voor de rust bezweken de Grieken aan de Gentse druk. Samoise zette voor de zoveelste keer voor, maar Depoitre kon deze keer wel binnenkoppen. Het ideale moment voor de gelijkmaker dus. Rusten geblazen met 1-1.

In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. Gent domineerde, maar kreeg opnieuw het deksel op de neus. Vieirinha legde een vrije trap rustig achteruit. Douglas draaide de bal voorbij Roef. Over en out voor Gent in Europa.

Poll: Had Gent over twee wedstrijden gezien meer verdiend?