"Gheysens gaat Club ambeteren en Priske vervangen door Philippe Clement"

Vrijdag 18 maart 2022 - 17:00   I   door Redactie

Zelden ging de stoelendans van de trainers in de Jupiler Pro League harder dan dit seizoen. Maar het ziet ernaar uit dat het in het tussenseizoen ook opnieuw van dat zal zijn.

"Hot take: Gheysens gaat nog eens Club Brugge ambeteren en in het tussenseizoen Priske vervangen door Clement. 'Kijk eens: ik haal effe 'jullie' trainer binnen'." Met dit bericht op Twitter werden de Antwerp-fans, maar vooral de Club Brugge-fans opgeschrikt.

Een hypothese van Ben Jacobs van de voetbalpodcast De Vierkante Paal waarin een team van Antwerpfans hun kijk op alles wat er er leeft op en rond de Bosuil. En die is niet eens zo ver gezocht.

Want de kans dat Brian Priske volgend seizoen nog trainer is bij Antwerp na zijn aanvaring met voorzitter Gheysens wordt met de dag kleiner en ook Philippe Clement zit door de slechte resultaten van AS Monaco op de schop in het Prinsdom. Is één en één in dit geval twee?

Schokeffect

Het zou zeker bij alles wat blauw-zwart is voor een schokeffect zorgen, want naast Anderlecht wordt ook Antwerp als aartsrivaal beschouwd. En dan is er natuurlijk ook nog de vete tussen voorzittters Paul Gheysens en Bart Verhaeghe.

Poll: Denk jij dat Clement de nieuwe trainer van Antwerp wordt?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Antwerp

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022