Brian Priske reageert voor het eerst en heel vreemd op affaire Ritchie De Laet

Brian Priske reageert voor het eerst en heel vreemd op affaire Ritchie De Laet
Vrijdag 18 maart 2022 - 19:30   I   door Redactie

Antwerp staat na de mokerslagen van de voorbije weken zaterdag voor een cruciale match tegen Zulte Waregem. Opvallend: Ritchie De Laet kan er opnieuw bij zijn.

Want of hij zijn gewezen aanvoerder in de wedstrijdselectie zou opnemen liet Brian Priske op zijn persconferentie in het midden. En er was nog wel meer waar de Antwerp-trainer geheimzinnig over deed. Dat heeft natuurlijk alles te maken met Antwerp-Beerschot.

Daags nadat De Laet na zijn vervanging in die wedstrijd razend het stadion verliet, kondigde de club immers aan dat De Laet voor onbepaalde duur aan de kant zou blijven. Zogezegd om zijn lichaam volledig te laten herstellen.

Terwijl volgens zowat iedereen de oorzaak de onvrede met trainer Brian Priske over het wegnemen van de aanvoerdersband en de vroege wissel was. Sinds enkele dagen traint De Laet nu opnieuw mee en dus was het logisch dat er vragen kwamen over de affaire.

Aanvoerdersband

"Het is mogelijk dat ik hem al opneem in de kern", aldus Priske in De Gazet van Antwerpen. "Iedereen is blij dat hij weer beschikbaar is." Maar dat laatste klonk toch wat vreemd. Vooral omdat Priske mysterieus deed over de aanvoerdersband.

“We hebben veel leiders in de groep die allemaal de aanvoerdersband kunnen dragen. Ritchie, Faris en Radja zijn daar enkele voorbeelden van. Ik hecht daar minder belang aan. En waarom ik voor iemand kies, hou ik liever voor mezelf."

Poll: Vind je het slim van Priske dat hij niet verder op de zaak ingaat?

TAGS  I  Antwerp  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024