'Peter Verbeke kan het amper geloven: Miljoenenverlies dreigt voor Anderlecht'

'Peter Verbeke kan het amper geloven: Miljoenenverlies dreigt voor Anderlecht'
Zaterdag 19 maart 2022 - 07:30   I   door Redactie

Het gaat weer de goede kant op met Anderlecht. Zowel op het veld als ernaast zien we weer een duidelijke structuur en een plan, maar door verkeerde beslissingen in het verleden moeten ze toch nog steeds op hun tellen passen.

Michel Vlap werd in 2019 voor bijna zeven miljoen euro weggeplukt bij het Nederlandse Heerenveen. Hij speelde 36 wedstrijden bij paars-wit en scoorde elf keer. Hij was ook drie keer de aangever. Hij kon zich echter nooit doorzetten bij Anderlecht en dus werd er naar een oplossing gezocht.

Vorig jaar werd hij verhuurd aan Arminia Bielefeld. Opnieuw kon de Nederlandse middenvelder zijn stempel niet drukken, waardoor hij een half jaar later terugkeerde naar Neerpede. Daar besloten ze om hem opnieuw uit te lenen. FC Twente was zijn nieuwe (tijdelijke) club.

Op het einde van het seizoen keert Vlap normaal gesproken opnieuw terug naar Anderlecht, maar nog steeds lijkt er geen plaats voor hem te zijn. Volgens La Dernière Heure zouden ze hem in Enschede wél definitief willen overnemen. Anderlecht zou slechts twee miljoen euro voor hem vragen. Een verlies van bijna vijf miljoen euro dus.

Poll: Moet Anderlecht Vlap volgend seizoen een nieuwe kans geven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Heerenveen  I  Arminia Bielefeld  I  FC Twente

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024