'Opvallend: Club Brugge heeft opvolger van Bas Dost nú al te pakken'

'Opvallend: Club Brugge heeft opvolger van Bas Dost nú al te pakken'
Zaterdag 19 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze al volop bezig met volgend seizoen. Enkele verhuurde spelers keren terug, terwijl het avontuur bij blauw-zwart er voor enkele spelers op zit.

Dat geldt bijvoorbeeld voor Bas Dost. De Nederlander kwam vorig jaar voor vier miljoen euro over van Frankfurt. Sindsdien scoorde hij 24 keer in 54 wedstrijden, maar toch heeft Club beslist om zijn aflopend contract niet te verlengen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

En dus kan er gezocht worden naar een opvolger voor de 32-jarige Dost. Ver moeten ze niet zoeken, want met Sargis Adamyan haalden ze in de winter al een nieuwe spits. Hij wordt echter slechts gehuurd van Hoffenheim, maar Club bedong wel een aankoopoptie. Voor drie miljoen euro zou hij definitief overgenomen kunnen worden.

De 28-jarige spits is naar verluidt gelukkig bij blauw-zwart. Daarnaast speelt hij zoals Alfred Schreuder het graag ziet. Hij duikt op in de rug van de verdediging en heeft een neus voor doelpunten. De Club-coach zal ongetwijfeld aandringen op een definitieve transfer.

Poll: Denk je dat Club de aankoopoptie voor Adamyan zal lichten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Frankfurt  I  Hoffenheim

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024