Johan Boskamp verrast Club-supporters: "Antwerp gaat het met hém proberen"

Johan Boskamp verrast Club-supporters:
Zaterdag 19 maart 2022 - 15:00   I   door Redactie

Er hangen donkere wolken boven de Bosuil. Paul Gheysens stormde al twee keer de kleedkamer in om zijn beklag te doen. De situatie lijkt onhoudbaar te worden voor Brian Priske.

Er wordt dus ook al hevig gespeculeerd over mogelijke opvolgers. Philippe Clement werd recent zelfs nog genoemd als mogelijke kandidaat. Johan Boskamp vindt dat idee nog niet eens zo gek. "Voor Clement zal er altijd een zitje beschikbaar zijn in de Belgische top", zei hij bij Het Belang van Limburg.

"Ik zie een Antwerp het volgend seizoen wel met 'm proberen", ging hij verder. Onze landgenoot heeft het bijzonder moeilijk bij AS Monaco. Ze werden uitgeschakeld in Europa én in de beker en daarnaast lijken ze ook niet in staat om nog op te klimmen naar de derde plaats.

Bijgevolg verwacht Boskamp ook dat Clement na het seizoen zijn valiezen zal mogen pakken. "Ik weet niet voor hoe lang hij getekend heeft, maar het ziet er niet goed uit. Hij reageerde nu ook nog eens geïrriteerd op een persconferentie", sloot hij af. Afwachten of een terugkeer naar de Jupiler Pro League ook realiteit zal worden.

Poll: Denk jij dat Clement ooit nog een Belgische topclub zal coachen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Antwerp

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022