Antwerp buigt fluitconcert op de Bosuil helemaal om tegen Zulte Waregem

Antwerp buigt fluitconcert op de Bosuil helemaal om tegen Zulte Waregem
Zaterdag 19 maart 2022 - 22:35   I   door Redactie

Antwerp nam het zaterdagavond op tegen Zulte Waregem. Puntenverlies was uit den boze, want AA Gent zit hen op de hielen. Het duurde een hele tijd, maar Antwerp trok de overwinning over de streep.

Antwerp-Zulte Waregem 1-0

In de eerste tien minuten greep Antwerp Essevee meteen bij de keel. Michael Frey mikte de bal knap in doel, maar Balikwisha stond eerder buitenspel. De scheidsrechter keurde het doelpunt terecht af. Daarna kon Frey simpel binnenkoppen, maar hij kopte onbegrijpelijk op de paal.

Net voor de rust legde Benson af tot bij Verstraete. Die haalde in één tijd uit, maar ook zijn poging strandde op de paal. Twintig minuten voor tijd was het even alle hens aan dek bij Antwerp. Op een minuut tijd kon Zulte drie keer uithalen, maar Butez en enkele verdedigers stonden in de weg.

Antwerp liet ook in de tweede helft heel wat kansen liggen. Het publiek trakteerde hen op een fluitconcert. In het slot maakte boegeroep plaats voor euforie. Miyoshi zette goed voor, Samatta dook goed op achter de verdediger en tikte de verlossende winning goal binnen.

Doelpuntenmaker:

83' Samatta 1-0

Poll: Zal Antwerp eindigen in de top vier?

TAGS  I  Antwerp  I  Zulte Waregem

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024